1. turnus Ponto tábora

Před budíčkem vždycky svěží, připraveni na rozcvičku, nadšení jim září z očí, broukají si písničku...

O kom že to mluvím? No přece o animátorech!

Zatímco za okny padá sníh, animátoři dávají hlavákům své “ano”, které jim otevírá dveře k jedinečným letním zážitkům. Plánování jde krok po kroku, každá další schůzka přináší nový dílek do naší společné mozaiky. Před odjezdem ještě vystřihnout tukana, naučit se hymnu a přibalit si pláštěnku. Hned po příjezdu se projevuje náš týmový duch a tábořiště je raz dva nachystané k uvítání táborníků. 

Dětská radost, jejich spokojené tváře a nekonečné odhodlání všech z týmu nás motivuje k překonávání sebe samých. Celý týden tvoří jak ty velké a úžasné naplánované hry, tak i ty maličké, často spontánní činnost, jako je házení šipek, vydávání táborových novin nebo hádání pohádkových písniček. 

Tábor je místo, kde se děti i vedoucí vzájemně inspirují, kde má každý své jedinečné místo a možnost učit se něčemu novému. Vznikají nová přátelství, čerpají se užitečné zkušenosti, tančí se za slunce i v dešti, do srdcí se zapisují nezapomenutelné zážitky. A to všechno díky animátorům. Animátoři často dělají jen drobné skutky; ale dělají je společně a s velkou láskou!

animátorka, absolventka Nikča Vykydalová

Fotogalerie 1. turnus