Beseda s lékařkou

Spousta dotazů, zajímavé povídání, skutečné příběhy a nové informace z letité lékařské praxe na Porodnicko gynekologickém oddělení Uherskohradišťské nemocnice.

To byla beseda studentů biologického semináře s MUDr. Gabrielou Hlaváčkovou, která se uskutečnila v pondělí 20. února v Zimním sále naší školy. 

Moc děkuji paní doktorce a věřím, že toto přátelské setkání obohatilo všechny přítomné. 

Mgr. Martina Halová

Přednáška byla moc fajn, dozvěděli jsme se mnoho nového. Paní doktorka věnovala čas čistě nám a našim dotazům, na které nikdy dlouho nemusela hledat odpověď. Mluvila z ní praxe a zkušenost. Přednáška se nám velice líbila a děkujeme, že nás paní doktorka poctila svou návštěvou. Příští přednášku bychom si dali na téma neurochirurgie. 😉🤗

Patrik

Studentům byla představena např. nová forma antikoncepce pro ženy, a to antikoncepční kroužek. Očkování proti papilomavirům mohou absolvovat nejen děvčata, ale i chlapci…. a další zajímavosti zazněly v průběhu besedy. 

Valentýna

Přednáška byla skvělá. Docela mě mrzelo, že jsme měli málo času. Klidně bych uvítala pokračování – 2. díl. Stejně tak bych byla vděčná za další přednášky, např. se stomatologem, pediatrem apod.

Kristina