Veletrh vzdělávání v Hodoníně

Po dvou letech jsme měli ve dnech 20. a 21. října znovu příležitost prezentovat Stojanovo gymnázium na hodonínském veletrhu SŠ.

Byli jsme mile překvapeni velkou účastí nejen žáků základních škol, ale i rodičů (veletrh navštívilo 1345 žáků a 430 dospělých). Rozdali jsme cca 150 ročenek a 300 sešitů – materiály o naší škole jme předali zájemcům o gymnaziální studium, které jme osobně oslovili. U našeho stánku bylo stále plno, takže jsme se ani na chvíli nezastavili. Řada návštěvníků už o naší škole měla spoustu informací od starších kamarádů, ale se zájmem se zastavovali i ti, kteří o Stojanově gymnáziu zatím neslyšeli. Všechny oslovené zájemce jsme pozvali na listopadové dny otevřených dveří.

Stojanovo gymnázium na veletrhu prezentovali pan ředitel Mgr. Michal Hegr, Ing. Lukáš Petrucha,  Mgr. Eva Petruchová a paní vychovatelka Martina Vlková. Velké poděkování za skvělou reprezenaci školy si zaslouží také naše studentky Karolína a Valentýna Matuškovy, Karolína Všetulová a Anna Tomšejová!

Jsme velmi rádi, že se veletrh navzdory epidemické situaci podařilo zrealizovat. Počet vystavujících škol byl letos sice menší, ale zájem veřejnosti o tuto akci byl veliký. Věříme, že se s mnoha oslovenými žáky setkáme u nás ve škole.