Premiérový příměstský tábor na Velehradě

Štěstí, radost, úsměv od ucha k uchu, v očích jiskřička zapálení a nepřeberného nadšení.

To, co dělají, má opravdový smysl, protože tvoří nezapomenutelné zážitky pro sebe i pro své okolí. Vše dělají srdcem a s opravdovou láskou. ANIMÁTOŘI – parta lidí, která s pořádnou dávkou entuziasmu nabízí program nejen pro studenty SGV.                                                                          

 Nevšední, intenzivní, ale hlavně NEZAPOMENUTELNÝ. I tak by se dal charakterizovat letošní premiérový příměstský tábor ve Velehradě. Shledal strhující vlnu pozitivních ohlasů.                     Za těch pět dní (vyjma nocí), které jsme s dětmi strávili, jsme si vzájemně přirostli k srdci. Vybudovali důvěru, a i přes občasné překážky si k sobě našli cestičku. Každičké dítě je pro nás svou odlišnou osobností takřka bezednou studnicí inspirace a motivace. Proto bylo finální loučení těžké pro obě strany, zato náplastí na bolístku bylo upřímné slibování dětí o opětovném setkání na dalším ročníku příměstského táboru. A za to jsme ohromně vděční!                                                                                                                                                                                              

Být animátorem je skvělá možnost, jak se osobnostně rozvíjet a utvářet životní hodnoty. Učíme se, jak správně formovat děti a mladé lidi, jak na akcích tvořit tu správnou atmosféru, stmelovat tým a pomáhat dětem nacházet nové přátele. Na roli animátora je rovněž úžasné to, že do každého programu či akce dá kus sebe, kus svého jedinečného JÁ. Díky tomu jsou akce přímo nadupané originálními aktivitami všeho druhu.

Zanechme ale prostého psaní, honem vyplň přihlášku do animátorského kroužku a dej se s námi do plánování! 🙂

PS: Děkujeme táborníkovi Jendovi P., jenž vytvořil super videjko, díky kterému můžete blíže nahlédnout do našeho táborového týdne ve Velehradě.

za animátory PONTO: Kristýna Kočířová

Fotogalerie 1

Fotogalerie 2